Seara de joi a găszduit în sala de conferințe a clădirii The Office din Cluj, o conferință nemaiîntâlnită până acum în oraș. Este vorba de conferința de prezentare a proiectului InnovX. Nu știam la ce anume să mă aștept, aveam așa o vagă impresie că o să fie o conferință clasică MLM, unde ți se prezintă un produs nemaiîntâlnit, cel mai cel, din care poți să te îmbogățești peste măsură și gata nu mai trebuie să lucrezi nici o oră tot restul vieții tale. Însă, am fost plăcut surprins să constat cât de mult m-am înșelat. Ei bine, departe de așteptările mele mărunte. 


Toată conferința s-a ținut sub tutela BCR și a altor investitori care au o agendă de a te face bogat cu prorpria ta idee. Cu alte cuvinte, InnovX este un program de finanțare a întreprinderilor care se pun pe treabă să dezvolte tehnologi noi în domeniul IT dar și cel tehnic. De toate acestea pot beneficia și a persoanelor fizice care au idee grozavă și merită exploatată.


Ce își propune acest program mai exact?


Își propune să te învețe cum să te dezvolți profesional. Practic, este un program intensiv care-ți propulsează compania sau ideea de business, comprimând ani de studiu în doar câteva luni pe ceea ce te interesează. Este un ecosistem de afaceri unic în care testezi constant ce funcționează și ce trebuie schimbat în cadrul afacerii tale, totul în trei luni. Programul ăsta intensiv îți pune la dispoziție atât în timpul lunilor de pregătire, cât și după finalizarea acestora, resurse educaționale permanente, networking, mentorat de la directorii executivi și de resurse umane,  dar și îndrumare de specialitat constantă după încheierea programului. Cel mai interesant lucru de menționat este că, daca ai urmat toți pași programului și ai ascultat cu atenție tot ce ți s-a predat, vei primii finanțare pentru a demara ideea ta. Astfel ai posibilitatea să-ți prezinți ideile Tech în centre de afaceri precum Londra, Barcelona și Silicon Valley. 


Sună promițător, nu-i așa?


Ei bine, totul e pe bune, la conferința au participat și discutat, pe lângă investitorii de top și cei care deja au reușit. Oameni obișnuiți cu idei mărețe care au primit finanțare și au parcurs toți pașii, de la înscriere și prezentare a ideii de afacere, până la modulul de pregătire și finanțare. 


Poți și tu să-ți înscrii ideile Tech pe siteul: www.bcr.ro/accelerator , dacă ideea ta este spectaculoasă intrii în programul de pregătire și mentorat, apoi gata, te apuci de treabă, îți faci echipa și culegi laurii succesului. 


Minusul cel mai mare al conferinței este că nu a fost sufficient de mediatizată, eu nu am găsit nici o referință care să promoveze această spectaculoasă oportunitate. 


Încă nu ai aplicat? 

Hai odată, ce mai aștepti? 

The World Needs you!

Succes!

No Comments
Comments to: Accelerator de Business.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

zelist

Trending

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.