1. Uncategorized

Hello World

Salutare tuturor!

Acesta este blogul meu, nu știu ce are să fie pe viitor, însă acum, dintr-o poftă lăuntrică de nedescris, m-am gândit să intervin și să vă împui capul cu toate gândurile mele nevinovate. Poate nu chiar nevinovate, uneori poate chiar scandaloase. Nu mă înjurați, lăsați-mă să scriu și citiți tot că poate are să vă placă.

De ce Schesis?

Simplu, pentru că toate celelalte denumiri la care m-am gândit erau deja active, habar nu aveți voi cât de greu e să găsești în 2020 o denumire decentă și cât de cât ok. A fost o aventură teribilă să ajug până aici. O călătorie dementă, să-ți faci un blog în anul 2020 nu e o treabă ușoară. La câte succese sunt pe piață în momentul de față e descurajator să te apuci, în special atunci când nu ai o direcție clară și o siguranță spre succes.

Ce se vrea acest blog?

Se vrea multe, după cum o sugerează și bara de meniu. Aici se vor regăsi articole despre cele mai înflăcărate și de actualitate subiecte. Îmi permit libertatea de a scrie despre ce cred eu că se merită, având în vedere faptul că am o părere stimulată și diferită de ce se petrece prin lumea virtuală. Bineînțeles că am fost încurajat să mă apuc de scris de apropiați, au văzut ei în părerile și ideile mele niște frânturi care, după mintea lor ar merita răspândite (desigur asta e subiectiv, dar cu siguranță, dacă sunt sănătoase și au o rezonanță pertinentă o să te facă să mai treci pe aici).

Merită să-ți pierzi vremea pe aici?

Normal că merită, sunt cel mai bun scriitor pe care-l are omenirea 😂, însă nimeni nu m-a descoperit până acum. Știu, ideea asta este arogantă, dar după cum spunea un prieten: ” Cu cât țipi mai tare, cu atât mai mult ești băgat în seamă. ” Poate că nu sunt cel mai destoinic scriitor al lumii moderne, dar no, trebuie cumva să mă cred așa, din principiu. O să se convingă lumea și bineînțeles și eu dacă ceea ce am scris eu aici are vreo valoare sau nu, dacă ceea ce voi împărtăși aici o să aibă vreun impact asupra cuiva.

Cât de des o să scriu?

Nu am nici cea mai vagă idee, știu doar că o să-mi petrec ceva vreme cu diseminarea site-ului și al ideilor pe care vreau să le împart cu lumea. Deunăzi, făcusem un maraton prin librării și am descoperit foarte multe persoane care voiau să facă un cadou persoanelor dragi, o carte. Problema pe care am depistat-o e că din multitudinea de cărți pe care le regăsim prin librării, nu se știe care sunt cele mai delicioase și apetisante povești pe care să le savurăm. Așa că, nu o dată, ci de nenumărate ori m-am implicat în viața necunoscuților și i-am ajutat să-și îndeplinească această misiune de a alege o carte bună (Voi scrie despre cum să alegi cadoul perfect pe viitor).

Așadar, acum am făcut primul pas spre voi și implicit spre mine, că doar nu e vorba numai despre voi ci și despre mine. Pentru că există acolo în lume o teorie care spune că, atunci când împărtășești ideile tale cu alții devi tu un om mai bun. Nu știu dacă este adevărat dar sunt determinat să descopăr adevărul ăsta.

Acum, oficial, acesta este primul contact cu primul meu blog oficial și cu cei care probabil vor citi aceste rânduri. Așa că, Hello World!

People reacted to this story.
Comments to: Hello World
  • 27 ianuarie 2020

    Salut, bine ai revenit printre bloggeri, succes și sper sa scrii cat mai curând !

    Reply
Write a response

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

zelist

Trending

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.